Nyhed

Torsdagens Sikre Super Cup valg fra Spanien…

Vi sluttede med et brag af en kamp fra den spanske Super Cup i går og den lægger vi også ud med i dag. Super Cup’en er i denne sæson med de 4 bedst placerede hold fra sidste sæson, der spiller om æren. Så det kan næsten ikke undgås at der kommer seværdige kampe, når det nu er de bedste fra Spanien, der mødes om en pokal.

FC Barcelona – Atl. Madrid = 1 = Odds 1,90
spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds at spille efter…

FC Barcelona er ikke et af de hold der kunne holde en lille juleferie, som alle de andre hold ligaen, der ikke sluttede i top 4 efter sidste sæson. Men truppen er bred nok til at stille med 2 kvalificerede hold, så FC Barcelona skal nok klare sig rent mandskabsmæssigt.

Der er masser af prestige i denne Super Cup – især nu hvor der er flere hold med. Så denne turnering vil live prioriteret og FC Barcelona er et af de mandskaber der stadig har “The Trible” at gå efter. Altså at vinde både Super Cup, Pokalen og mesterskabet og det ville være historisk.

Selv om dagens gæster er et frygtindgydende mandskab, så er FC Barcelona lige en kende bedre og mere stabil. Kampen spilles på neutral bane og det mener vi helt klart er til FC Barcelona’s klare fordel. Men det er helt sikkert en kamp vi skal se.

*

Atl. Madrid er i den samme situation som de plejer. De kæmper om 3. pladsen og de ligner et mandskab der vil slutte 3 eller 4. Derfor er denne titel i denne nye turneringsform også vigtig form dem – så man kan være helt sikker på, at Atl. Madrid vil komme i så stærk en opstilling som muligt. 

Der er kun denne ene kamp og det er vinderen der går i finalen. Så man kan ikke fedtspille sig gennem det første opgør og så gøre tingene færdige i returopgøret. Men selv om holdet er godt, så er det på udebane mod et hold som de meget sjældent får point imod.

Vi skal hele 10 indbyrdes kampe tilbage for at finde den seneste sejr til Atl. Madrid. Kun 4 af de øvrige opgør er endt med en remis og kun 2 af gangene har det været på udebane. Så statistikken taler imod Atl Madrid. Men et er statistik og et andet er nutiden og kampen på banen. Men det får også ikke på andre tanker end, at FC Barcelona vinder dette opgør.

FC Barcelona – Atl. Madrid = 1 = Odds 1,90
spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds at spille efter…

To Top