Sikre

Torsdagens Sikre spil på Championship…

Hjemmeholdet ligner et mandskab der ender som vinder af denne sæsons lidt anderledes Championship, med Corvid-pause og en forlænget sæson. Men det gør ikke oprykningen til Premier League mindre attraktiv og de mange millioner der følger i kølvandet på en oprykning til den bedste engelske række.

Leeds – Stoke = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ALTID får dagens HØJESTE Odds…

Leeds er det ene af de hold der ligner en sikker oprykker til PL efter sæsonen. Med 5 runder tilbage og en tilpas margin så skal de virkelig få gummiben, hvis det ikke skal lykkedes. Hjemme er de Championship’s mest suveræne mandskab i denne sæson, med kun 3 nederlag og 12 sejre. 

Scoreren på 30-14 taler sit eget sprog og et resultat på 2-1 til Leeds i dag, vil lægge sig op af det snit de har spillet sig til hjemme. Vi nøjes dog med at gå efter en sejr, men vi er ret sikre på at den bliver på mere end et enkelt mål.

*

Stoke er et af de mandskaber der ikke skal tænke på ferie eller andet, for her drejer det sig om ikke at ryge ned i League One. Der er 5-6 hold der kæmper om at undgå, for der er ikke så mange points forskel fra de 3 under stregen – til de 3 nærmeste hold under stregen. Så et dårligt resultat kan hurtigt sende et hold over på de forkerte og visa versa.

Stoke er så heller ikke et mandskab der er specielt dygtige på fremmed og har da også kun prøvet at vinde 4 gange ud af 20 mulige forsøg. Med tanke på dagens hjemmeholds styrke og form, så tror vi simpelthen ikke på point til Stoke. 

Leeds – Stoke = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ALTID får dagens HØJESTE Odds…

To Top