Sikre

Torsdagens “Sikre” spil på BNs redaktion…

Selv om det er torsdag er der flere gode spilleobjekter på programmet og vi syntes, at der er god grobund for et solidt overskud på dagens spil her på BettingsNews. Vi lægger ud i den næstbedste schweiziske række Challenge League.

Schaffhausen – Wintertur = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får indsatsen 3 gange tilbage som Bonus…

Schaffhausen er det ene af de 2-3 hold der har muligheden for at tage den ene direkte oprykningsplads der er i denne sæson. De ligger da også nr. 1, men åndes i nakken af Xamax og Servette.

Og netop Servette “stjal” 3 point fra dem i deres seneste kamp på udebane, efter et nederlag på 2-3. Og dermed rykkede Xamax ind på dem og er nu á point, mens Servette ligger med en enkelt pind bagefter.

I dag er de så hjemme i egen hule igen på Stadion Breite og her har de vundet deres 3 første kampe med tilsammen 11-1. Wintertur har slet ikke kapacitet eller styrke nok til bare at true hjemmeholdet.

*

Wintertur har spillet 3 udekampe og har fået 3 forskellige resultater og det betyder også samlet 4 point. 5-5 er faktisk OK på udebane i score efter disse kampe, men i dag står de overfor et hold der vil tilbage på det bedste niveau og har spillerne til det.

De er ikke dårlige ude, men det er mod ordinære hold på dette niveau. Shaffhausen er ikke et ordinært hold på dette niveau og hjemme på Stadion Breite, får niveauet et nøk op ad. De bliver “dræbt” i dagens kamp, men vi spiller bare lige på.

Schaffhausen – Wintertur = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får indsatsen 3 gange tilbage som Bonus…

To Top