Sikre

Torsdagens “Sikre” spil fra EL…

Selvom “Kong vinter” endnu ikke har sluppet taget i Danmark, så er han blevet lidt mildere de senere dage og det kan kun gå en vej nu. I det noget mildere og næsten forårsramte Frankrig, har vi fundet dagens “Sikre” fra EL.

Marseille – Ath. Bilbao = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Marseille har ikke rigtigt opnået noget de senere år, men er i gang med at opbygge et stærkt og kompetent mandskab. Det tidligere storhold er igen på vej mod tidligere tiders niveau og styrke.

Selv om de ikke vinder mesterskabet i Frankrig i denne sæson, er de alligevel med helt oppe i toppen og det ville være mærkeligt, hvis de ikke ender i Europa igen i næste sæson.

De er stadig med internationalt i denne sæson og virker til, at være i forrygende form, men kun når de spiller på hjemmebanen Stade Vélodrome i Marseille.

Så det gælder om at få et godt udgangspunkt før returopgøret og det vurderer vi, at der er meget store muligheder for, at de også får. Om det så holder på den lange bane, tør vi ikke spå om endnu.

*

Ath. Bilbao hænger lidt i bremsen i den hjemlige liga og kommer ikke til at spille europæisk i næste sæson. Men de er så nået her til 1/8 finalerne, hvilket er fornemt, men som har kostet i den hjemlige liga.

Det har mest været i 2018 at det er gået rigtig ned af bakke, for efteråret var stort set godkendt. Men holdet er slidt og et par vigtige spillere er også ude af truppen grundet skader og det har åbenbart været en dyr fornøjelse.

Selvfølgelig kan de matche Marseille et stykke hen af vejen, men vi vil se et defensivt Ath. Bilbao, som sikker ikke vil ret meget og det anser vi som “Guf” for hjemmeholdet Marseille.

Marseille – Ath. Bilbao = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top