Sikre

Torsdagens “Sikre” spil fra EL…

Det er torsdag og det betyder Europa League kampe og efter “Fuldt Hus” onsdag er formen i top. Selvfølgelig har vi nørdet i denne turnering og alle dagens anbefalinger kommer fra denne næstmest prestigefyldte turnering i Europa.

Lyon – CSKA Moskva = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Lyon fik et fint udgangspunkt til dette opgør, med en sejr på 1-0. Det var det vi havde anbefalet med en X-gardering og vi har samme store tiltro til franskmændene i dette.

Hjemme på Parc Olympique Lyonnais er de meget stabile og taber yderst sjældent. De vil naturligvis ikke gå på banen for at spille remis, men som udgangspunkt vinde.

Men udvikler kampen sig meget jævnbyrdig, vil Lyon selvfølgelig på et tidspunkt begynde at trække lidt i bremsen. Men vi tror at russerne vil blotte sig for, at få en sejr og det udnytter Lyon.

*

CSKA Moskva har gjort det fint i denne omgang, efter de kom ind i Europa League via en 3. plads i Champions League gruppespil. Men vi er overbeviste om, at festen slutter her.

Selvfølgelig kan de ikke bare smide alt frem, men på et eller andet tidspunkt skal de frem og score og her er det et Lyon hold der vil udnytte de huller og fejl, som der måtte komme fra russernes side. Vi har svært ved at se andet end et nederlag.

Lyon – CSKA Moskva = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top