Nyhed

Torsdagens Sikre spil fra den norske Eliteserien…

Vi er draget nord på og har her fundet et opgør fra den bedste norske række Eliteserien, hvor der er en anderledes udvikling end man ellers ville have forventet. De store hold har mere eller mindre skuffet.

Viking – Stabæk = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Viking kom godt fra land og vandt alt i starten. Som for de fleste hold, så rammer hverdagen på et tidspunkt. Så Viking vinder som de plejer når de spiller hjemme og har udfordringer når de spiller ude.

Men det betyder ikke at formen er ringe og når de så i dag spiller hjemme i egen hule, så er 1-tallet helt oplagt. Viking har stort set vundet alle deres hjemmekampe over Stabæk siden årtusindeskiftet og ikke tabt en eneste.

*

Stabæk er modsat kommet tungt ud af starthullerne og har slet ikke fået det til at fungerer indtil nu. 2 sejre i 7 kampe og begge var hjemme, så det er her de skal satse på at de får skrabet nok sammen.

På udebane burde de nærmest betale entre for at spille, for her har der ikke været noget som helst at skrive hjem om, Nul point og en score på 0-7 fortæller om, at der er en del udfordringer der endnu ikke er løst. Det bliver de heller ikke til i dag – endnu et sikkert nederlag på udebane.

Viking – Stabæk = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top