Nyhed

Torsdagens Sikre spil fra den hjemlige liga…

Det er ikke så tit vi henter anbefalinger fra de hjemlige ligaer og endnu mere sjældent fra rækkerne under Superligaen. Men her synes at der en oplagt mulighed for noget godt og sikkert guld – i gode mængder.

Silkeborg – Næstved = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette opgør…

Silkeborg topper 1. Division med 44 point, som er 4 mere end dagens gæster, som kun ligger nr. 3. Så der er rimeligt tæt i toppen af den danske 1. division. Det er kun de 3 øverste hold, der har en opryknings mulighed.

Begge hold er bedst hjemme og Silkeborg er det næstbedste, efter gæsterne. SÅ det er 2 hold der absolut har det bedste hjemme foran egne fans. Scoreren hedder 23-16, som ikke er pralende – men godkendt.

Silkeborg har også normalt et godt tag på gæsterne hjemme, hvor de har vundet med 2 eller flere mål. Vi tror på en gentagelse og en flermåls sejr for 3. gang i streg.

*

Næstved er som beskrevet rigtig gode hjemme. Men det betyder også, at de er lidt mere presset ude og mangler lige det sidste i, at gå hele vejen på fremmed græs.

Kun 4 sejre ud af 12 kampe er ikke nok, hvis man vil begå sig Superligaen. De “tungere” hold går det godt imod, men når det kommer til de mere kompetente hold, synes vi på redaktionen, at de flader igennem.

Næstved skal bruge et par sæsoner mere i den næstbedste række, men så vil de sikkert også være et af de mandskaber, der er helt i toppen af denne række. I dag nå de nøjes – og det er ikke med en sejr, men et nederlag.

Silkeborg – Næstved = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette opgør…

To Top