Nyhed

Torsdagens Sikre spil fra Championship…

Nu er de fleste tømrermænd overstået, for i dag er der en hel del der skal starte op på jobbet igen, efter julepausen. Men i England spiller de jo videre og det er herfra at dagens første “Sikre” anbefaling er hentet.

Derby – Barnsley = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som Ny bruger…

Derby har det skidt både formmæssigt og når man ser på holdets forfatning i denne periode. Faktisk sidder der stort set et helt hold ude og kun enkelte af dem kan måske nå at blive klar til dagens kamp. Så det ser virkelig sort ud for Derby, der ellers hentede en tiltrængt sejr i sidste kamp i 2019 over Charlton.

Men det opgør endte med at koste 3 spillere og det var bestemt ikke hvad Derby havde brug for. Selv om det er hjemme foran egne fans, har det ikke helt det samme at sige, som hvis Derby kunne stille med i stærkeste opstilling – og det vil de langt fra være i dag. Nedturen fortsætter for Derby.

*

Barnsley har stort set haft nedtur hele efteråret, men har fået vendt formen fra starten af december. Hele 5 kampe i streg uden nederlag er nærmest mirakler for Barnsley i denne sæson. I de første 20 kampe kom der kun 2 sejre på tavlen.

Så Barnsley er tydeligvis på vej frem og har fundet både et koncept og en form der passer til dem. Ligeledes er der på mandskabs siden ingen afbud, så træneren kan vælge og vrage mellem sine spillere. Og med den form Barnsley har ramt vil alle gerne starte inde – så der er igen kamp om pladserne. Vi tror ikke på en hjemmesejr i dag.

Derby – Barnsley = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som Ny bruger…

To Top