Sikre

Torsdagens “Sikre” spil fra Belgien…

I dag er er det ren pokalfodbold vi har kastet vores øjne på og dette opgør er hentet i Belgien, hvor de er nået til semifinalerne i “Belgisk Cup”, som er det navn deres pokalturnering går under hos Bookmakerne.

Club Brügge – St. Liege = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU får markedets Højeste Startbonus…

Club Brügge dominerer også den bedste belgiske række Jupiler League i denne sæson, men har ikke helt den samme styrke i denne periode, som i efteråret. De har faktisk kun vundet 2 ud af 6 kampe i 2018.

Dette er det andet opgør ud af 2 i den belgiske pokalturnerings semifinale og det ser rigtigt svært ud for Club Brügge. De gik fra banen efter det første opgør, med en sæk på 1-4 – så det er lidt op af bakke fra start.

Men det kan da lade sig gøre og Club Brügge skal derfor ud over stepperne fra starten. Vi er ikke i tvivl om, at de vinder kampen – men om de går videre er noget mere tvivlsomt.

*

St. Liege er langt fra fordoms tider, men er langsomt begyndt at skabe t mandskab, der indenfor nogle år, igen vil være i det øverste lag. Men her har de chancen for at ende i Europa, hvis de går hele vejen,

Med en 4-1 sejr i det første opgør, skal meget gå galt hvis de ikke ender i finalen. De er slet ikke så ringe på udebane og har da også vundet en del kampe på fremmed græs.

De plejer at spille jævnbyrdige kampe, når de mødes her på Jan Breydel Stadion, hvis man ser bort fra den seneste kamp i efteråret, hvor St. Liege tabte med 0-4. Men da var det også et noget dårligere mandskab spillemæssigt – det er de ikke mere.

Club Brügge – St. Liege = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU får markedets Højeste Startbonus…

To Top