Nyhed

Torsdagens “Sikre” spanske valg på BN…

Vi har kun en anbefaling denne torsdag, da udvalget af kampe er af en sådan karaktér – at vi ville føle at det var rent gætteri at komme med mere. Dette spanske pokalopgør var den eneste kamp vi kunne stå inde for.

Betis – Real Sociedad = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Betis tabte efter redaktionens opfattelse lidt overraskende på udebane til bundholdet Huesca, efter de ellers var foran efter 1. halvleg. Men det sidste kvarter af kampen tabte de koncentrationen og dermed også kampen med 1-2.

Det var på udebane og her er styrken ikke den samme som hjemme på Benito Villamarín, hvor de kun har tabt 2 gange i denne sæson. Betis taber stort set aldrig 2 kampe i streg og med en ellers god form og på hjemmebane, så går de videre i pokalen.

*

Real Sociedad overraskede nok sig selv og ikke mindst de øvrige hold i La Liga, da de senest i den turnering var på besøg hos Real Madrid og vandt med 2-0.

Vi vurderer, at det var Real Madrid der slet ikke havde nogen god dag og for Real Sociedads vedkommende, så ramte de bare dagen. Men derfor er præstationen stadig fornem og giver selvtillid.

Vi ser et tæt opgør, som efter redaktionens opfattelse i den sidste ende falder ud til hjemmeholdets fordel, indenfor de 90 minutter og dermed en sejr til hjemmeholdet Betis.

Betis – Real Sociedad = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top