Sikre

Torsdagens Sikre spanske La Liga opgør…

Denne torsdag har vi valgt kun at kigge på et opgør og det er hentet i den spanske La Liga. Det er årets helt suveræne mandskab, der også har lagt sig solidt i spidsen for ligaen, vi tror mest på i dette opgør – trods udebane.

Eibar – Atl. Madrid = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Eibar ligger nede i den tunge ende af ligaen og kunne sagtens ende med at blive en af nedryknings kandidaterne. Indtil nu har de holdt sig over stregen, men det er kun få point der skiller dem. Vi vurderer at der er 6 hole der slås om at undgå 2 pladser. Huasca ser ud til at være færdige allerede nu.

Ei bar er lige så ringe på hjemmebane, som nævnte Huesca. 1 sejr, 4 gange og 4 nederlag er det blevet til på eget græs og med tanke på gæsternes formåen, ser det ikke bare vanskeligt ud. Scoren er 4-8 i deres 9 hjemmekampe, men i dag vil de få mange mål imod sig.

*

Atl. Madrid har kun tabt 1 opgør efter 17 kampe og har også ligaens mest suveræne score. De har spillet et par kampe mindre end både Real Madrid og FC Barcelona der ligger lige efter, så i teorien ligger de i front med 10 point, hvis de vinder begge deres udsatte kampe.

Det var på udebane de tabte deres eneste kamp og det var mod ærkerivalerne fra den anden ende af byen, nemlig Real. Men det Ellers har den stort set kun stået på sejre i en meget lang periode. Den stopper helt sikkert ikke i dag, men tanke på hjemmeholdets evner på eget græs og i det hele taget.

Eibar – Atl. Madrid = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top