Sikre

Torsdagens “Sikre” spanske anbefaling…

Igen i dag har vi kun fundet en kamp vi kan så inde for på BettingNews, som anbefaling til vores mange brugere. Det er dagens “Sikre”, som vi efterhånden stort set altid rammer – deraf navnet.

Status på dagens “Sikre” i januar måned, er 24 ramte ud af 30 anbefalinger. (1 dag kunne vi ikke finde noget). Det betyder vi har ramt 80% af vores anbefalinger i denne kategori.

Vi vil helst ligge over 85%, så vi lægger os endnu mere i selen her i februar. Men TAK for de mange tilkendegivelser og tilmeld dig gerne vores facebooke-gruppe.

FC Barcelona – Valencia = BHS = Nej = Odds 2,05
Spillet hvor DU får kr. 2.000,- i Velkomstbonus…

FC Barcelona kan godt lide spændende kampe og senest lod de Alaves komme foran, før de selv tog affære og vandt kampen 2-1. De er i en klasse for sig i denne sæson og det er svært at se, hvem der kan slå dem hjemme foran egne Catalonske fans.

Kun mod Real Madrid i Super Cup’en tabte man på Camp Nou, men lige siden har der kun stået en ting på pointtavlen efter kampens afslutning – nemlig sejr til hjemmeholdet Barcelona.

Vi er slet ikke i tvivl om, at det vil det også gøre efter dette opgør og vi har krydret sejren med, at Barcelona vinder med “0” mål imod sig. Kun 4 gange er det lykkedes at score mod dem i denne sæson og det tror vi ikke Valencia gør.

*

Valencia er kommet lidt ned på jorden, efter en ellers meget lang periode som et af de bedste hold i Spanien. Men senest tabte de hjemme til Real Madrid, som ikke just har spillet prangende bold i denne sæson.

Faktisk tabte Valencia hele 1-4 foran egne fans og det var bestemt ikke det hverken fans eller holdet havde forventet. Men træerne vokser ikke ind i himlen og det er blevet hverdag for Valencia igen – og så får de det svært på Camp Nou.

FC Barcelona – Valencia = BHS = Nej = Odds 2,05
Spillet hvor DU får kr. 2.000,- i Velkomstbonus…

To Top