Sikre

Torsdagens “Sikre” spanioler…

I dag er programmet godt nok rimeligt tyndt og vi har derfor kun en anbefaling denne torsdag, som er den “Sikre”, som er vores varemærke og som vi rammer ganske ofte til minimum odds 1,40 eller højere.

Barcelona – Espanyol (0-2) = 1 = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Barcelona har haft et bitte formdyk, som mange af de spanske hold har haft i den senere periode. Men det virker som om, at man på igen på de spanske kanter, er vågnet op og igen har ramt den styrke vi kender de enkelte hold for.

Barcelona tabte lidt overraskende det første opgør af to i den spanske Copa del Rey, men det er der ingen chance for vil ske, hjemme på Camp Nou. Her har man kun tabt Super Cup’en og spillet en enkelt remis, de øvrige 13 er vundet, stort set alle med mere end 1 mål.

Og mål scorer de igen masser af i Barcelona. De seneste 5 kampe, inklusiv pokalkampen mod Espanyol hvor man ikke scorede, så har Barcelona scoret 17 gange…!!! Så vi er slet ikke i tvivl om, at Barcelona vinder kampen med en margin på mindst 3 mål.

*

Espanyol har også en OK form, men er her på udebane, som absolut ikke er deres metier. Kun bundholdet Malaga slog de på udebane, ellers har det set skidt ud med mange nederlag og flere remis’er.

Vi kan slet ikke forestille os, at Espanyol får noget som helst med hjem fra dette opgør og et spil kunne også være, at Barcelona vandt med rent mål. Vi snupper dog bare spillet på den rene sejr med mindst 3 mål.

Barcelona – Espanyol (0-2) = 1 = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top