Sikre

Torsdagens Sikre Skotte på BettingNews…

Vi har kun denne ene anbefaling denne torsdage, grundet et program der ikke er kød på eller har for mange kampe til elendige odds. Og vi går aldrig under 1,40 i Odds, da de også gerne vil tjene lidt i forhold til risikoen.

St. Johnstone – Aberdeen = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds…

St. Johnstone har haft en stigende form i den senere periode og vi tror det fortsætter i dag. Der er spillet 3 kampe og kun i kampen på udebane mod Rangers, endte det med nederlag. Men det gør det for de fleste der gæster Rangers – så den var der kalkuleret med.

Men de 2 øvrige kampe har begge givet point i form af en sejr og en remis. I forvejen er St. Johnstone bedst hjemme og har normalt et godt tag på dagens gæster, når de besøger McDiarmid Park i Perth. Det bliver sikkert et tæt opgør, men vi tror mest på hjemmesejren men har garderet os for en evt. remis.

*

Aberdeen har slet ikke samme fart på og drev i bolden som i de seneste sæsoner og ligger nede som næstsidst. De har dog kun spillet en kamp og det var hjemme mod Rangers. Her tabte de med 0-1 og ingen tvivl om, at Aberdeen er langt bedre hjemme end ude.

Det ser ud tl at efter Rangers har genfundet sig selv, efter den økonomiske og sportslige nedtur er Aberdeen faldet ned af den lille trone de havde erobret i deres fravær. Men nu virker Aberdeen igen som et ordinært skotsk mandskab. Vi tror højest de får 1 point med hjem.

St. Johnstone – Aberdeen = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds…

To Top