Sikre

Torsdagens “Sikre ” single spil…

Igen i dag er der kun et fåtal af kampe at vælge i mellem, men vi har da fundet et opgør som vi anser nærmest som en foræring og odds’et er også i den rigtige ende af skalaen – nemlig den høje ende.

Portimonense – Belenenses = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får kr. 2.000,- at lege med hos den Nye Bookie…

Portimonense er ganske som dagens gæster, afhængig af hjemmebanen, for på udebane er der ingen af dem der gør særlig meget væsen af sig. Sølle 3 point er det blevet til for Portimonense i denne sæsons første 8 udekampe.

Hjemme foran egne fans på Municipal de Portimão er det en helt anden snak. For her har de hentet 13 af deres 16 point og har som midterhold en ganske udmærket hjemme score på 14-9. Mod svage hold vinder de sikkert hjemme.

*

Belenenses er i samme båd når det kommer til at hente point. De har også kun hentet 3 point ude i denne sæsons første 8 kampe og det var ved en sejr over Feirense, som er et ordinært hjemmehold og ringere end dagens ditto.

7 nederlag ud af 8 og en score på 5-18 taler sit eget tydelige sprog. De burde nærmest betale for indgangen når de er på besøg på andre holds hjemmebane. Og kampen denne aften er ingen undtagelse.

Portimonense – Belenenses = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får kr. 2.000,- at lege med hos den Nye Bookie…

To Top