Sikre

Torsdagens Sikre Serie A kamp på BN…

Torsdagens “Sikre” er hentet i den bedste italienske række, som indtil videre har budt på flere “negative” overraskelser i forhold til hvad man ellers havde forventet. Juventus har fået en elendig start på sæsonen, men også Atalanta har skuffet en smule. Til gengæld har dagens hjemmehold overrasket positivt indtil videre.

AS Roma – Udinese = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

AS Roma har lagt skarpt ud indtil videre og det ser ud til at forberedelserne til denne sæson har været optimale. Roma går efter at ende højere end i sidste sæson, hvor de endte som nr. 7, der kun gav en plads i det nye ECL. Men her de så til gengæld en af favoritterne til at gå hele vejen til finalen. De er da også startet stærkt i den nye turnering, med en sikker sejr på CSKA Sofia på hele 5-1. De kom eller bagud men så satte de turboen til.

I den hjemlige liga ser det også ud til at de har sat turboen til. For de er startet i en virkelig høj form og ligger med fremme og indtager pt. en 4. plads, 1 point efter topholdet. Men Roma kunne faktisk have været topholdet, men tabte lidt overraskende til bundholdet fra Verona, som fik deres første sejr Måske var der en smule træthed at spore hos Roma, efter de mange opgave for det var Roma der tabte kampen og ikke Verona der vandt den. Resultatet 2-3. Den plet bliver vasket af hjemme på det Olympiske stadion i Rom.

*

Udinese kan heller ikke klage over deres sæsonstart, som også er forløbet tilfredsstillende indtil videre. Første kamp startede med en remis på 2-2 hjemme mod Juventus, en kamp de nok ikke havde regnet med at få point i. Faktisk kom Udinese foran med 2-0 i første halvleg, men kunne ikke stå distancen i de sidste 45 minutter. Her scorede Juventus faktisk 3 gange, men Ronaldo (det var før han rejste til England) fik underkendt et mål for offside ved VAR. Men det må have givet en masse selvtillid.

De 2 næste kampe blev begge vundet, så det var spændende at se i mandagens kamp mod Napoli på hjemmebane, skulle blive endestationen som ubesejrede eller om de kunne tage point. Kampen endte med et stort nederlag på 0-4 og Udinese blev faktisk udstillet i det opgør. Det var her man kunne se, at deres defensiv er alt for stillestående, når de møder de gode hold. Og det er netop sådan et de står overfor i aften. 

AS Roma – Udinese = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top