Nyhed

Torsdagens Sikre schweiziske challenge på BN…

Selvom der kun er 2 runder tilbage af den næstbedste schweiziske liga, er der stadig flere hold der har noget st spille for og derfor også går på banen med masser af motivation.

Chiasso – FC Aarau = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Chiasso ligger placeret sidst i rækken med 33 point, men er dog ikke helt uden muligheder for, at forblive i rækken. Der er hele 4 hold der ligger fra 33 til 36 point, så med en sejr i dag, kan det hele se lidt lysere ud for hjemmeholdet.

Men dette til trods, så er Chiasso ikke et særligt godt hold på dette niveau. Det er hverken hjemme eller ude. Ca. 50% af deres point er hentet hjemme, så de er bare jævne både ude og hjemme. I dag kommer der så et hold på besøg, der har et langt bedre niveau og som også er lige så motiveret.

*

FC Aarau ligger nr. 2, men kan dog ikke nå Servette på 1- pladsen, der har opnået 15 point mere på dette tidspunkt af sæsonen. Men til gengæld bliver de presset bagfra og der er kun 1 point ned til Luasanne, som for Aarau lidt heldig har ramt en skidt periode.

Aarau har til gengæld ramt en god form og er derfor smuttet forbi netop Lausanne i tabellen. Aarau har da også rækkens bedste form i denne periode. Vi er ret sikre på en udesejr her, som også Aarau er eksperter i.

Chiasso – FC Aarau = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top