Sikre

Torsdagens Sikre Premier League anbefaling…

Dagens Sikre er et opgør der indeholder en af sæsonens største negative overraskelser, men det ser ud til at skuden er ved at vende. På redaktionen har vi stor tiltro til, at det tidligere storhold fra London er kommet op i gear og bliver der.

Arsenal – Crystal Palace = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Arsenal er ved at finde en helt anden form, end den de viste i den første 1/3 af Premier League sæsonen. Manager Arteta har efterhånden fået banket noget selvtillid ind i truppen og spillerne og det har givet pote. Arsenal har ikke tabt de seneste 4 kampe, men vundet dem alle,

Godt nok spillede man 0-0 i den seneste kamp hjemme mod Newcastle i FA Cup’en, men vandt med 2 mål i overtiden. Så vi ser et helt andet mandskab end tidligere og Arsenal er igen begyndt at spille overbevisende og med langt færre fejl. Vi er sikre på, a Arsenal ridder videre på bølgen.

*

Crystal Palace ridder ikke på nogen bølge og fortsætter de med den form de har i denne periode, kan de risikere at lide druknedøden. 2 sejre i 10 kampe og ude af alle Cup’er. Men så kan fokus også blive på Premier League, for det er der brug for.

Formen er selvsagt elendig og evnerne på udebane kunne også godt trænge til en opstrammer. Den beundring de man havde for Crystal Palace i sidste sæson er afløst af skuffelse. Vi troede da også på redaktionen, at de ville ligge langt bedre end den nuværende 14 plads. Med tanke på den form som dagens gæster leverer ligner det et flermåls nederlag.

Arsenal – Crystal Palace = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top