Sikre

Torsdagens Sikre portugisiske anbefaling…

Vi starter denne torsdag op på den Iberiske halvø i Portugal, hvor de er landet bedste række Primeira Liga, som vi har taget et kig på. Normalt plejer der at være Europa League om torsdagen, men nu hvor vi skal i gang med Semifinalerne, skal de enkelte mandskaber lige have en kort pause. Begge mandskaber i det valgte opgør har noget at spille for, i hver sin ende af tabellen.

Tondela – National = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Tondela vinder ikke noget mesterskab i denne sæson – men ligger heller ikke den umiddelbare farezone for at rykke ud. Men de er dog langt fra på den sikre side, med kun få point ned til nedrykningen. Men Tondela har en rigtig stærk hjemmebane, hvor de kun har tabt 4 gange i 13 hjemmekampe. Det er hold som Sporting og FC Porto de taber til hjemme, men det gør stort set de fleste hold – så det er OK.

Så med 7 sejre er de et af de bedre hold på eget græs og formen er heller ikke så ringe i denne periode. De scorer i stort set alle deres kampe og det er kun på udebane, at defensiven sejler – hjemme har de styr på den. Tondela plejer også at have godt styr på dagens gæster når de er på besøg, for de har aldrig tabt til National hjemme på Estádio João Cardoso. Det er vi ret sikre på, at de heller ikke gør, men tager 3 vigtige point i Primeira Liga.

*

National ligger sidst i rækken og ligner et mandskab der vil ryge ud efter denne sæson. Kun 5 sejre i 27 kampe og de 16 er tabt. Det har ikke været nemt for National i denne sæson og formen har da også længe været i hegnet. Siden den 13. februar har de spillet 9 kampe og alle 9 kampe er blevet tabt. Det er lige som om de bare har kastet håndklædet i ringen midt i det hele. Det har betydet at de er blevet overhalet i tabellen af alle de øvrige hold.

Defensiven ser ud til at falde mere og mere sammen, for målene er begyndt at rasle ind. I stedet for at lukke 1-2 mål ind, er det nu helt op til 5 i flere af kampene i den seneste periode. Seneste rundes hjemmekamp mod topholdet FC Porto gik noget bedre defensivt. Her tabte man kun med 0-1 hjemme. Men her spillede National stort set med 11 mand foran eget mål i det meste af kampen. National tillod endda at brænde et straffespark i starten af kampen, hvilket heller ikke gavner selvtilliden i truppen. Vi tror de har fået dødstødetog ryger ned.

Tondela – National = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top