Sikre

Torsdagens “Sikre” pokalkamp på BN…

Dagens “Sikre” spil er hentet i den spanske Copa del Rey, hvor vi mangler et opgør i 1/8 finalerne, før der kan trækkes lod om kampene i 1/4 finalerne, som er både økonomisk attraktiv og nærmere finalen.

Levante – Espanyol = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets Højeste Velkomst Bonus…

Levante rykkede op efter sidste sæson til den bedste spanske række La Liga, hvor de dog slås en del med de udfordringer der følger med, når man konkurrerer med de bedste fra dette land.

De har tabt 4 ud af 10 hjemmekampe og hentet samlet 10 point. Det samme har de gjort på udebane, så de ligger stadig med på den rigtige side af stregen lige præcis.

De skal bare hive en remis hjem og det er de slet ikke så ringe til endda hjemme, hvor der har været 4 af slagsen. Så med tanke på gæsterne styrke på udebane, mener vi på redaktionen, at Levante nok skal gå videre til næste runde med min. en remis.

*

Espanyol ligger en enkelt plads og 2 point bedre placeret end end dagens hjemmehold, men måtte lide den tort at tabe hjemme foran egne fans i det første opgør, med 2-1. Så det betyder at de er tvungne til at vinde her på  Ciutat de València, som Levantes hjemmebane kaldes.

Det ligner en svær dag på kontoret med tanke på, at det er på udebane. Ikke en eneste gang har de triumferet på udebane, altså ikke en eneste sejr på fremmede græs.

Den frække gambler spiller på en remis, for Espanyol er også gode til denne øvelse på udebane. Det har de gjort 5 gange i denne sæson – så hvorfor ikke tro på endnu en.

Vi har garderet for muligheden, men mener at hjemmeholdet er favoritter til at vinde, hvis kampen skulle ende med en vinder.

Levante – Espanyol = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets Højeste Velkomst Bonus…

To Top