Nyhed

Torsdagens Sikre pokalkamp fra Danmark…

Danske kampe og især Superligaen, har det med at være ucharmerende og ind imellem give panderynker. I dag er det dog ikke Superligaen, men den danske pokalturnering, Landspokalen. Pokalkampe kan dog også være udfordrende!

AC Horsens – Silkeborg IF = X2 = Odds 1,80
Spilet hvor du får Dagens Højeste Bonus at lege med…

AC Horsens er inde i en periode, man både kan kalde en krise og en ufattelig elendig form. AC Horsens har ikke fået et eneste point siden midten af december og selv optaktskampene til forårs sæsonen har båret præg af nederlag.

De 3 første kampe i forårets Superliga er også alle sammen tabt og det startede med 0-6 til FC Nordsjælland. De efter 2 kampe er ikke abt med samme cifre, men og tabt. Vi tror ikke på, at AC Horsens vinder, men med lidt held kan de måske fedte en remis med hjem og forlænget spilletid.

*

Silkeborg IF havde et forfærdeligt efterår, men har faktsik haft et par succes oplevelser her i det nye år. At spille 1-1 mod FCK gav et skub i selvtilliden og den blev fulgt op i den efterfølgende kamp på udebane mod OB, hvor de hentede endnu en remis. Defensiven er blevet bedre, især efter 0-6 nederlaget. Og det virker til at de har lært lektien og får lukket ned i tide.

Både OB og FCK vurderer vi på redaktionen er lang stærkere end tilfældet er med AC Horsens – især i denne periode. Det vil nok blive en tæt kamp og en remis er slet ikke utænkeligt. Vi vurderer, at findes der en vinder vil det være gæsterne fra Silkeborg.

AC Horsens – Silkeborg IF = X2 = Odds 1,80
Spilet hvor du får Dagens Højeste Bonus at lege med…

To Top