Sikre

Torsdagens Sikre PL opgør med karisma…

Jose Mourinho er en manager med karisma – om man så kan lide ham er en helt anden sag. Han overtog Everton midt i denne sæson, men har stadig ikke fået sat sit præg på holdet endnu og kommer ikke til Europa i næste sæson.

Everton – Aston Villa = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får den Højeste Bonus at spille med…

Everton har ud over en del skader heller ikke formået at få vendt sæsonen for alvor og være et af de hold der bejler til Europa. Det bliver en midterplacering i denne sæson, men Jose Mourinho har allerede meldt ud, at der kommer til at ske en hel del ændringer.

Hjemme har det dog ikke været helt galt og her ham man gjort det fornuftigt. Kun 3 nederlag i 17 kampe hjemme på Goodison Park er godkendt og vi er ikke i tvivl om, at der kommer 3 point ind på kontoen i dag.

*

Aston Villa kæmper bravt for overlevelse og det virker lidt tungt at nå dette mål. Efter dette opgør er der kun 2 runder tilbage og før denne runde er der 4 point op. Så der skal hjælp til fra flere sider, men det bliver ikke fra hjemmeholdets side, at der deles gaver ud.

I forvejen er Aston Villa Premier League’s næst rigeste hold på udebane og det vl ikke være ændret efter dette opgør. Selv om der er masser af motivation hos Aston Villa, så er mandskabet bare ikke på niveau.

Everton – Aston Villa = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får den Højeste Bonus at spille med…

To Top