Nyhed

Torsdagens Sikre opgør fra Super League…

Efteråret har i den grad ramt Danmark med gusten vejr og kølige vinde. Men så er det jo heldigt at vi bor i huse og ikke i huler. I Schweiz er der mange hule, men også fodboldbaner og vi har taget et kig på et opgør fra den bedste række.

Servette – Lugano = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Servette er pivringe på udebane og havde det været dem der havde spillet ude, så havde næsten helt sikkert spillet på hjemmeholdet. Så Servette er ret forudsigelige i både spil og resultater.

Formen er ikke himmelråbende, men de har også spillet en del flere udekampe end hjemme. I dag er de så hjemme igen og her har de endnu ikke tabt et opgør i denne sæson. Det gør de heller ikke i dag, hvor de henter alle 3 point.

*

Lugano kan man stort set sige det samme om, når det kommer til at spille hjemme og ude. Men Lugano har i det hele taget ikke rigtigt fået fat i spillet i denne sæson endnu og ligger da også 3. sidst med 5 point efter 7 runder.

De seneste 3 udekampe er tabt med en score på 3-7. Det skal dog tilføjes at det også har mod nogle af de bedre hold som Basel og Young Boys. Men selvom det er Servette i dag, bliver de på ingen måder et bedre udehold.

Servette – Lugano = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top