Sikre

Torsdagens Sikre opgør fra Spanien…

Til trods for det massive program i dagens Europa League runde, har vi valgt at starte op i den næstbedste spanske række La Liga 2. Hvor vi mener at have fundet et oplagt valg, som også indeholder et fornuftigt odds.

Logrones – Albacete = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Logrones har fuldstændigt vendt skuden, efter en noget nær katastrofalt start på sæsonen. En enkelt sejr i de første 6 runder placerede Logrones helt nede hvor det gør ondt. Men Logrones har fundet melodien og har kun mærket sejrens sødme i en god periode og det har smidt dem langt op i tabellen.

Faktisk er det 5 kampe i streg de har vundet og senest var det på udebane over Tenerife. Det er altid svært at vinde på en spansk ø. Så Logrones er det ubestridte mest formstærke mandskab i denne periode og dagens modstandere er stort set det modsatte.

*

Albacete kom måske ikke godt fra start, men havde lidt momentum i en periode, efter en lidt tung begyndelse. Men det var kun meget kortvarigt og Alabacete er igen inde i en tung periode, hvor det ikke rigtigt vil lykkedes – hverken ude eller hjemme. Hjemme slæder de dog lidt point til sig ind i mellem.

Men i dag er det ude og her burde de faktisk betale entre for at komme ind og spille. For det har faktisk været helt til hundene. 1 point på udebane i 6 kampe er helt klart ikke noget at råbe hurra for og en score på 1-9. Logrones tager sin 6. sejr i streg til et vildt godt odds – TAK.

Logrones – Albacete = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top