Nyhed

Torsdagens Sikre opgør fra Jupiler League i Belgien…

Så kan vi igen nørde i helt almindelige turneringskampe, efter at grupperne fra EM kvalen er vel overstået. Og som nok alle ved nu – så er Danmark selv deltager og skal spille i Parken – større bliver det næsten ikke. Dagens “Sikre” er hentet i den belgiske liga Jupiler League.

Antwerpen – Gent = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får kr. 1.000,- at spille for som NY bruger…

Antwerpen er placeret på en 6. plads, som er 4 placeringer  og 4 point efter dagens gæster. Antwerpen har gjort det ganske godt i denne sæson og er ved at få opbygget et kvalificeret mandskab.

De er sog stadig meget afhængig af hjemmebanen, da de stadig ikke ha fundet et koncept, der giver tilstrækkelig med point på udebane. Til gengæld er de så det stærkere hjemme og er stadig ubesejrede foran egne fans i denne sæson.

6 kampe har givet 5 sejre og en enkelt remis. Scoreren hedder 16-6 g hold som St. Liege har sat point til i Antwerpen og senest tabte Club Brügge, da de gæstede Antwerpen. Vi er ret sikre på, at Antwerpen stadig er ubesejrede efter dagens opgør.

*

Gent ligger som skrevet nr. 2, men er dog hele 5 point efter topholdet fra Cl. Brügge. Scoreren hedder 30-16 og må siges at være godkendt. De er som hjemmeholdet og klart stærkest hjemme, hvor de også er ubesejrede.

På udebane er de faktisk ringere end dagens hjemmehold. Kun 1 sejr i 7 forsøg og 4 gange remis. Det var lidt det samme i fjor, hvor de også mistede for mange point på fremmed græs. Vi tror ikke på mere end højest 1 point til gæsterne.

Antwerpen – Gent = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får kr. 1.000,- at spille for som NY bruger…

To Top