Nyhed

Torsdagens Sikre norske spil fra Eliteserien…

Vi forbereder os til weekendens kampe med dette ene Sikre spil, fra den bedste norske række Tippeligaen. Vores favorit spiller ude og har ikke gjort det godt, men det ændrer sig nu.

Ranheim – Rosenborg = 2= Odds 1,90
Spillet hvor DU IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Ranheim er et jævnt hold fra den bedste norske række Eliteserien, som kun uhyre sjældent overrasker. Men det sker trods alt ind i mellem og når det sker er det som regel hjemme.

Men i denne sæson har det skortet på resultater hjemme foran egne fans, hvor de kun har vundet 2 ud af 6 kampe og tabt de 3. Havde deres form i denne periode været en smule bedre, havde faktisk givet dem troen på en evt. remis – men ikke som den er nu.

*

Rosenborg er langsomt ved at få damp på kedlerne og skal m en uges tid til, at kæmpe om deres internationale muligheder, først mod et hold fra Nordirland. Det har været tydeligt at se, at de har fået bygget formen op til det rigtige tidspunkt.

Dog mangler de stadig en smule på udebane, i hvert fald i den hjemlige liga. Men med tanke på dagens hjemmehold, så tror vi ikke engang på remis. Så der vil ikke blive sparet spillere, når der er en hel uge til deres Europa eventyr starter. Sikker sejr med et enkelt mål.

Ranheim – Rosenborg = 2 = Odds X,1,90
Spillet hvor DU IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top