Sikre

Torsdagens Sikre norske Eliteserie anbefaling…

Det virker til at der er lidt stor forskel på de enkelte mandskaber i styrke, her i sæsonen opstart. Nogle har forberedt sig betydeligt bedre end andre og nogle har da også spillet flere kampe end andre. De 2 mandskaber i dagens opgør har både niveau forskel og forskel i antallet af kamp. Ligeledes har gæsterne et langt mere professionelt setup.

Sandefjord – Rosenborg = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Sandefjord sluttede sidste sæson som nr. 11, men var langt fra at være i fare for at rykke ud. Udskiftningen af spillere har ikke været på plussiden og Sandefjord virker ikke som et mandskab der har fundet sig selv endnu. Heller ikke i opstartsfasens træningskampe, har det set alt for godt ud. Sæsonens første kamp var den 16. maj, hvor andre hold allerede på dette tidspunkt havde spillet et par runder, men det havde modstanderne fra Mjöndalen ikke.

Kampen blev tabt med hele 0-3 hjemme i egen hule og det var et meget svagt spillende Sandefjord mandskab der startede deres i det opgør. Efterfølgende mødte de Tromsø på udebane. Ikke meget var blevet ændret og resultatet blev endnu et nederlag, denne gang på X-X…

*

Rosenborg er måske ikke kommet bragende ind i sæsonen, men efter de første 4 runder er de stadig ubesejrede. Det er blevet til 2 sejre og 2 gange remis. Sejrene er kommet på hjemmebanen Lerkendal Stadion og udebane kampene har givet 2X remis. Vi ser på Rosenborg som vi plejer, at de halter lidt i de første runder, for så at blive meget mere stabile. Dagens modstander har endnu ikke noget et niveau der burde kunne forhindre Rosenborg i at vinde, efter redaktionens mening.

Både Vålaerenga og Bodø/Glimt, som har været de 2 første mandskaber på udebane, er helt klart langt bedre end Sandefjord. Så længe at Sandefjord halter så meget spillemæssigt som de gør her i opstarten, så føler vi os ret sikre på Rosenborg’s første udesejr i denne sæson – endda på mere end 1 mål. Vi spiller dog kun på sejren lige på. 

Sandefjord – Rosenborg = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top