Nyhed

Torsdagens Sikre La Liga startkamp…

Så blev det også Spaniens tur til at genåbne deres turnering og det bliver spændende at se, om alle holdene er på plads til denne nye åbning. Her er det et lokalopgør og her plejer udfaldet at blive det samme.

Sevilla – Betis = 1 = Odds 1,75
Her kan du oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

Sevilla startede denne sæson lidt skidt og har haltet bag efter toppen pga det. Men stille og roligt har de arbejdet sig op på en 3. plads, da de på udebane det meste af sæsonen har gjort det godt og er ligaens næstbedste mandskab på fremmed græs.

Men det er dog kun blevet til 2 nederlag hjemme foran egne fans – som ikke er til stede i dag. Formen har da også været støt stigende gennem sæsonen og med gode resultater i træningskampene, ser vi et mandskab der fortsætter hvor de slap. Trods det er et lokalopgør tror vi ikke på, at det vil påvirke udfaldet.

*

Betis er lillebror til Sevilla og ligger i samme by. Betis har gjort det OK i den bedste række, men mangler stadig en del for at kunne etablere sig i den øverste 1/3 af La Liga. Pt. ligger de nr. 12 og skal ikke føle sig alt for sikre endnu.

Træningskampene har været godkendte, men de har været hjemme og mod noget svagere mandskaber. I dag er de på udebane og her er de i forvejen ikke specielt effektive. Kun 1. gang er de taget med med alle 3 point efter en udekamp og scoreren hedder 11-22. Vi tror heller ikke på point i dag.

Sevilla – Betis = 1 = Odds 1,75
Her kan du oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

To Top