Sikre

Torsdagens Sikre La Liga 2 kamp…

Så er vi tilbage til de ordinære turneringskampe, efter 1,5 uge med landskampsbold. Det har været underholdene i mange tilfælde at se på, men irriterende at Bette på, hvis man ikke går efter Odds på under 1,40. Men helt håbløst var det dog ikke – men vi kan bedre lide almindelige turneringskampe.

Zaragoza – Cartagena = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Zaragoza skal stadig kigge efter nedrykningsstregen, som kun er 3 point væk, men vi er ret overbeviste om, at de ikke rykker ned. Formen er middelmådig set over den sidste periode, men tager man kun hjemmekampene, så ser det rigtigt godt ud. Her er Zaragoza blandt de stærkeste mandskaber i denne periode. 6 sejre i det seneste 7 hjemmekampe.

Så det er selvfølgelig hjemme på La Romareda, at de redder deres sæson og Zaragoza har altid haft en svær hjemmebane. Men udebanen har i denne sæson været den rene elendighed. Det er blandt andet derfor, at de ligger og roder i den dårlige halvldel af La Liga 2. I dag skal de igen spille hjemme på La Romareda og igen i dag henter de alle 3 point.

*

Cartagena ligger næstsidst og har virkelig brug for point, hvis de ikke skal ryge tilbage til den underliggende række. Men formen er meget stille stående , men de holder sig flydende ved hjælp af en del kampe der ender med pointdeling. Men det sender dem ikke over stregen. Cartagena er også afhængig af hjemmebanen, men den er bare ikke særlig god.

På udebane har de fået 1 point i deres seneste 7 udekampe. Scoreren hedder 3-11 i de samme kampe, så der er ikke meget at skyde med, når de spiller på fremmed græs. Vi syntes at det er et overordentligt godt odds at få på en så sikker kamp i redaktionens optik. Var vi ikke så forsigtige, spillede vi Zaragoza som vinder med mere end 1 mål, men holder os bare til sejren.

Zaragoza – Cartagena = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top