Sikre

Torsdagens Sikre kvalkamp på BN…

Igen i dag har vi kastet os over VM kvalen og igen har vi kun 2 opgør på programmet. Vi mener at der er alt for mange oplagte udfald og vi kan se på de forskellige odds, at det gør Bookmakerne også. Men det er dog alligevel blevet til 2 anbefalinger igen i dag.

Bulgarien – Schweiz = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bulgarien hører langt fra blandt de bedre landshold i Europa, men har selvfølgelig en lille fordel af at spille hjemme. Men her har de også vist, at styrken er så som så, da de har tabt til nationer som Finland og Ungarn på egen græstæppe. De har deres defensive udfordringer og lukker alt for ofte mere end et mål ind.

Det skete både mod Finland og Ungarn, som er middelmådige landshold i Europa. Selv om de har mange der spiller udenfor den bulgarske liga, så er det ikke så mange fra de bedste ligaer og her er mange bare reserver. Så det er ikke så meget kompetence på det bulgarske lands, at det gør noget og det kunne de godt have brugt i dag, med en så kompetent gæst som Schweiz på besøg.

*

Schweiz viste ved seneste slutrunde, at de har et godt og habilt mandskab. I den efterfølgende EM kvalifikation sluttede de da også som gruppevindere af samme gruppe som Danmark deltog i. De har selvfølgelig udfordringer mod de helt stærke nationer, som Tyskland, Spanien mv. Men ellers mener vi, at de er blandt de næstbedste.

I denne omgang er de kommet i gruppe med bl.a Italien og det er dem de skal slå med om den enlige plads der giver direkte adgang. Som nr. 2 skal de igennem en omgang kvalkampe mod andre 2’ere. Så det gælder om at kommer godt fra land og sætte de asurblå under pres fra starten. Det er vi sikre på, at de gør.

Bulgarien – Schweiz = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top