Sikre

Torsdagens Sikre EL kamp på redaktionen…

Vi starter op i Europa League, hvor ingen af de 2 mandskaber har sikret sig videre avancement til play offs kampe i det nye år. Så det er både gruppesejren og slet ingenting der sår på spil. Så det er alt eller intet for begge mandskaber.

Napoli – Real Sociedad = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Napoli spillede kun remis på udebane mod Alkmaar og det betød, at gruppen stadig er tæt. Napoli har 10 point som nr. 1 og Alkmaar har 8 som nr. 3. Dagens gæster ligger i mellem som 2’er også med 8 point. Alkmaar skal møde bundprobben Rijeka, som de må formodes at vinde. Så tabereb af denne kamp vil ende som sorteper.

Napoli er stærke hjemme på San Paulo og smider ikke særligt tit point væk hjemme. Men Corvid-19 situationen har dog bevirket, at der er mistet point i den hjemlige liga – ud over kampen mod Juventus, hvor de tabte teknisk. Napoli taber helt sikkert ikke, men kan selvfølgelig ende med at at holde kampen på remis og stadig vinde puljen. Men vi tror på en sejr.

*

Real Sociedad startede denne sæson virkelig godt og det var både internationalt og i den hjemlig La Liga. Men måske er formen ikke forsvundet, men de har meget svære ved at lukke kampene i den seneste periode. Kampen hjemme i sidste runde mod Rijeka endte med en remis.

En kamp de burde have vundet, men de startede med at komme bagud og havde derefter svært ved at lukke Rijeka op. Det lykkedes først ca. 20 før tid, men det blev så ved det. Sociedad var klart det bedste mandskab, men de har svært ved at score på deres muligheder: Napoli giver ikke mange af dem væk i en kamp.

Napoli – Real Sociedad = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top