Nyhed

Torsdagens Sikre kamp med den kommende mester…

Det er nok svært at komme udenom, at Liverpool FC hiver mesterskabet hjem i denne sæson. Der er ingen over eller ved siden af dem – og med den stabilitet de har vist, er det kun et spørgsmål om hvor mange titler de vinder i denne sæson. Dette er dagens eneste anbefaling, da resten af programmet godt nok er trist.

Wolverhampton – Liverpool = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Wolverhampton er inde i en svær periode og røg ud af FA Cup’en efter 2 forsøg mod Manchester Utd. Men også i Premier League er de begyndt at halte. Så efter de har været med helt fremme, er de nu ved at dumpe ud af det sjove område.

For når man ikke vinder fodboldkampe kommer der heller ingen point ind på kontoen og det har betydet at flere hold er smuttet forbi. I dag skal de møde et hold der stort set kan gå på vandet og med tanke på, at de selv virker til at have oversvømmelse i kælderen – så kan udfaldet kun gå en vej.

*

Liverpool har ikke rigtig nogen i England der kan udfordre dem, når det kommer til mesterskabet. Det er Liverpool der helt selv afgør om de vil være mestre eller ej. JA, bolden er rund, men med den stabilitet de har vist og med tanke på at det er Klopp der står bag rorpinden – så tør vi godt at udråbe Liverpool som Mestre allerede nu.

Når man efter 22 runder stadig er ubesejrede og kun har spillet en kamp remis, så er man stabil og overbevisende. Den enlige remis er faldet på udebane mod Manchester Utd. De røg godt nok ud af EFL efter en ordentlig gang strygl af Aston Villa.

Men det var helt klart også en prioritering, med tanke på de spillere der blev brugt i denne lille pokalturnering. Skulle Liverpool få en lille nedgangsperiode, så tror vi stadigvæk ikke på, at Wolves har hverken form eller mandskab til at udnytte dette. Sten sikker sejr igen igen til Liverpool.

Wolverhampton – Liverpool = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top