Sikre

Torsdagens Sikre kamp fra Premier League…

Vi starter torsdagen op i Premier League, men det er ikke den engelske udgave af slagsen, men den i Rusland. For her kalder de også landets bedste række for Premier League. Her er det 2 af de store hold fra den liga der tørner sammen, men 2 hold der ikke har helt har haft samme succes.

Zenit Skt. Petersborg – CSKA Moskva = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Zenit Skt. Petersborg vandt rækken efter sidste sæson og har dermed kvalificeret sig direkte til Champions Leagues gruppespil. Det er også tydeligt at se i deres aftryk i kampene, at de er startet godt ud og har været klar til udfordringerne her i starten af sæsonen. De topper da også ligaen i denne periode og er stadig uden nederlag. Til forskel fra flere andre hold i den russiske PL, har Zenit ikke spillet nogle midtugekampe for, at kvalificere sig til et gruppespil.

Det har man godt kunne se i kampene, da de har været helt friske i deres opgør. Nogle af de øvrige forventede tophold har slidt mere i det og har smidt nogle dumme point væk allerede efter de første 5 runder. I dette opgør vil de også være klar rent fysisk og vi forventer også at de rent mentalt vil være klar til den hjemlige liga, nu hvor de snart skal tørne ud i Champions League. Men mon ikke dette opgør også er en kamp, hvor træneren stadig ikke har udtaget CL truppen, så spillerne skal gøres sig fortjent. Det er ikke unormalt i Rusland. Vi er ret overbeviste om en sikker hjemmesejr.

*

CSKA Moskva har heller ikke spillet nogle midtuge kampe. Midt det skyldtes at de sluttede som nr. 6 i sidste sæson og dermed røg de lige udenfor de attraktive placeringer, der giver adgang til de europæiske turneringer. Så dagens gæster har kun de hjemlige turneringer at tænke på og kan derfor stille op med et friskt mandskab i hver runde. Men indtil videre har det ikke helt gået som ønsket trods det, at det er et ganske fornuftigt hold på papiret.

De startede med at vinde det første opgør, men da de mødte 2 af Moskva klubberne, tabte de dem begge. 2 klubber de egentligt plejer at have rimeslig styr på. Men begge kampe blev tabt med 1-2. Derfor hænger de lidt i bremsen i forhold til de 2 Moskva klubber. I dag skal de møde rækkens nok stærkeste mandskab og så endda på udebane. De seneste 13 kampe hos Zenit har givet 3 gange remis og 10 nederlag. Det 11. kommer i dag.

Zenit Skt. Petersborg – CSKA Moskva = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top