Nyhed

Torsdagens Sikre kamp fra EM kvalen…

Så kommer der en lille uges tid med kampe fra EM kvalen, hvor der afvikles 2 runder. Danmark skal ud i en lidt af en skæbnekamp, men det er dog ikke Danmarks kamp, vi har taget et kig på ved dagens “Sikre”.

Østrig – Israel = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Østrig har i en række sæsoner bejlet med et mandskab, der har lignet noget der kunne gå hele vejen i deres gruppespil. Men der mangler stabilitet der kan holde hele vejen i et kvalifikationsspil. 

Denne gang ser det faktisk ud som om muligheden er større. Med en nuværende 3. plads i puljen og kun 3 point op til Polen på 1. pladsen, så skal stabiliteten til at vises. Og netop Polen spillede Østrig remis hos, da de var på besøg i sidste runde.

I dag er de hjemme mod et af de “mindre” hold og selv om det er en kamp der skal vindes, så er bolden stadig rund. Hjemme mener vi dog at alle 3 point hentes, selvom det nok bliver et tæt opgør.

*

Israel lagde super godt ud, men så røg de ind form mæssigt hul. De seneste 3 kampe i kvalen har kun givet 1 point, efter sejre i de 2 første runder. På udebane har de slået Letland, hvilket var forventet.

De øvrige kampe på udebane er tabt og de har lukket mindst 3 mål ind i disse kampe. De spiller også selv friskt til og score mål, men i dag står de overfor en fornuftig defensiv og her får de ikke så let spil.

Østrig – Israel = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top