Sikre

Torsdagens “Sikre” kamp fra broderfolket…

Vi er kun lige hoppet over på den anden side af Sundet, til vores naboer og broderfolk fra Sverige, hvor vi er hoppet et par niveauer ned i systemet og fundet et opgør fra 1. Division Syd – som ser spændende ud.

Kristianstad – Torns = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Kristianstad har fået en jævn start på denne sæsons 1. Division og det ser ud til at tendensen på hjemmebanen fortsætter. Den er lidt trist for hjemmepublikummet for man vinder kun ca. hver anden kamp.

De første 4 hjemmekampe har givet 5 point, så en fæstning kan man bestemt ikke kalde hjemmebanen. Scoreren på 6-6 er jævn god, men defensiven halter en del. Vi tror ikke på en sejr, men en heldig remis er altid til stede.

*

Torns er oprykkere og har den gejst som et oprykkerhold skal have. 8 kampe og kun 2 nederlag viser, at de stadig er ovenpå og ikke mindst på fremmed græs – vader de nærmest på vandet.

Kun topholdet Mjällby har de tabt til på udebane, men de øvrige 3 udekampe er vundet med en score på 5-2. Så deres kontrafase er høj og velindspillet. Vi tror de fortsætter med deres gejst og deres koncept på udebane og hiver mindst 1 point – vil fornemmer dog endnu en sejr.

Kristianstad – Torns = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top