Nyhed

Torsdagens Sikre Julespil fra Europa League…

Så er vi nået til den sidste grupperunde også i Europa League og her er der stadig grupper hvor det endnu ikke er afgjort hvem der skal gå videre. Det er dog ikke tilfældet i den første gruppe vi tager fat på, for her er de 2 første pladser forlængst blevet fordelt. Så der er ikke så meget på spil for nogle af holdene.

Wolfsburg – St. Etienne = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds på kampe…

Wolfsburg ligger nr. 2 og slutter sikkert også på denne placering. Gent ligger nr. 1 og skal møde bundproppen i gruppen – så her skal man ikke forvente andet end en hjemmesejr til gruppens duks. Så selv om der ikke er andet end æren at spille for, så betyder den også noget.

Kampen spilles hjemme på Volkswagen Arena og her forventes en sejr. Der er også det økonomiske aspekt ved en sejr og de mål der scores, så selvfølgelig forære tyskerne ikke noget væk i en kamp de bør vinde, selv med enkelte spiller fra 2. række. Sikker hjemmesejr.

*

St. Etienne ligger nr. 3 og har 4 point op til dagens hjemmehold. Så de har også kun æren at spille for. Men den har de ikke tidligere haft med til udekampene, for det har de ikke klaret særligt godt.

1 point er det blevet til efter en remis mod Oleksandriya og ellers tabt til Gent. Med tanke på, at der ikke er noget at opnå, så vil St. Etienne spare de spillere der måske ikke er helt oppe og køre. I den hjemlige liga har de også store udfordringer – så det er den turnering der prioriteres og ikke EL.

Wolfsburg – St. Etienne = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds på kampe…

To Top