Nyhed

Torsdagens Sikre jule anbefaling på BettingNews…

Vi starter denne sidste torsdag op før juleaften med et pokal opgør fra den portugisiske turnering, som i daglig tale går under navnet Taça de Portugal. Her er det et hjemmehold fra den bedste række, der tager imod et hold fra rækken under. Vi ser et oplagt udfald af dette pokalopgør.

Famalicao – Mafra = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får Julens Højeste Bonus som NY bruger…

Famalicao spiller til dagligt i den bedste portugisiske række Primeira Liga, og er blandt holdene i den øverste 1/4. Så hvorfor ikke benytte sig af muligheden for uventet succes, via en pokalturnering – når formen og spillet bare fungerer.

Hjemme på Municipal de Famalicao har de en stærk fæstning. Kun 1 nederlag i turneringen foran egne fans vidner om stor styrke. I dag er gæsterne fra 2. geled og har ikke samme styrke som de hold Famalicao møder til dagligt. Her ligger en sikker hjemmesejr og venter og en 1/4 finale.

*

Mafra gør det godt i Liga Pro, som er navnet i den næstbedste liga i Portugal. Men i dag får de nok at se til – også selv om det er en pokalkamp og alt kan ske. Men det er på udebane og det har noget at sige.

Det er de mindre hold i Liga Pro de tager point fra på udebane – ikke de gode. De seneste 10 udekampe har kun givet 3 sejre – så Mafra er ikke et stærkt udehold – og slet ikke mod et så sprudlende hold som Famalicao har været indtil nu i sæsonen.

Famalicao – Mafra = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får Julens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top