Nyhed

Torsdagens Sikre italienske Serie B råd…

Det er helt normalt t de spiller kampe mellem jul og nytår i de 2 bedste rækker i Italien. SÅ de har ikke ændret noget i forhold til det. Vi har valgt et opgør, som kun kan få et resultat – nemlig en hjemmesejr.

Frosinone – Crotone = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får Nytårets Højeste Bonus…

Frosinone er med i topstriden, hvor der er rigtig mange hold der endnu kan gå og drømme om oprykning. Fra 2. pladsen til 10 pladsen er der kun få point, så et nederlag eller sejr kan sende et hold langt i begge retninger.

Men Frosinone har kun en retning og der er fremad. Hvis der evner på udebane havde været en tand bedre, så ville det med sikkerhed ryge direkte op – men her skal der forbedringer til.

Til gengæld er Frosinone ganske stabile og stærke hjemme foran egne fans. Her er de stadig ubesejrede, med 6 seje og 2 gange remis. Vi kan kun se et resultat og det bliver den 7 sejr i sæsonen hjemme.

*

Crotone lagde ud med brask og bram og vi var selv overbeviste i starten om, at Crotone nok skulle rykke op. Men de har ramt en bølgedal af en hvis kaliber og er drattet ned i tabellen og uden for de sjove pladser.

De er faktisk et af rækkens ringeste hold når det kommer til form i denne periode. Kun 4 point i deres seneste 5 kampe er årsagen til nedturen i tabellen. På banen er det spillet og lidt af årsagen er også skader.

Siden den gode periode i starten er det udebane gået helt i stå. 1 point i de seneste 5 udekampe vidner om et mandskab der ikke har det rigtige koncept. Scoreren hedder 4-9 i samme kampe – så at tro at Crotone pludselig skulle kunne vende den negative udvikling så voldsomt at de vinder i dag – er slet ikke en tanke der har strejfet redaktionen.

Frosinone – Crotone = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får Nytårets Højeste Bonus…

To Top