Nyhed

Torsdagens “Sikre” italienske Serie B opgør..

Julen er stadig i gang i mange familier og især dem med små børn – men for andre er det nytåret der er begyndt at spire – i forventning om en fantastisk en af slagsen. Men denne aften koster knapper – så vi kan her hjælpe dig med et supplement til alle raketterne og sprutten. 

Perugia – Foggia = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får 122% i Bonus som Ny kunde…

Perugia fik en god sæsonstart, men er fladet noget ud i løbet af sæsonen. Men det er mest på udebane at de spiller typisk italiensk og parkerer bussen foran eget mål. Men det har så til gengæld givet pote i 4 ud af 9 udekampe.

Hjemme på Renato Curi stadion i Perugia er det en anden snag, for her spiller man offensiv og positiv fodbold og det har givet masser af point foran egne fans.

7 hjemmekampe har indtil nu givet 5 sejre og et enkelt nedelag og vi er slet ikke i tvivl om at sæsonens 6. sejr kommer i hus i dette opgør, med tanke på gæsternes evner og formåen.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Foggia kan ikke prale af deres evner på udebane og tager man hjemmebane statistikken med, så er der ikke så meget at skrive hjem om. Med 12 point efter 16 runder og placeret som 3. sidst, så er der pres på i klubben og på bænken.

På udebane er det ret skidt. Jo, en sejr har man fået og 2 gange remis efter 8 udekampe. Men scoreren siger også 6-13, så Foggia er ikke så gode til at parkerer bussen foran eget mål på udebane.

I dag vil de endnu engang opleve, at “Bussen” bliver fjernet og de taber sikkert også med mere end 1 mål, efter redaktionens opfattelse. Men vi spiller bare på det rene nederlag til gæsterne fra Foggia.

Perugia – Foggia = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får 122% i Bonus som Ny kunde…

To Top