Nyhed

Torsdagens Sikre italienske pokal opgør…

Vi starter i Italien, hvor dagens gæster har gjort det bedre i denne sæson end set længe. Der er store forhåbninger og rimelige muligheder for, at ende i Champions League i næste sæson. Her er det dog pokalen det handler om.

Parma – AS Roma = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Parma har indtil videre gjort det fint i Serie A i denne sæson, hvor de i denne periode er placeret lige udenfor de sjove placeringer. De har gode resultater hjemme og jævne på udebane og derfor er de stadig med hvor det er spændende.

I dag er det pokalen, som er den korteste vej til Europa. Men desværre er dagens modstander et af de helt store hold, som også er i rigtig god form. Og selv om pama er hæderlige hjemme, så er formen meget ujævn – også på hjemmebane. Vi tror ikke på succes i dag på holdet fra ostebyen.

*

AS Roma har haft en god sæson og er stadig flyvende inde i det nye år. De har endda også deltaget i EL hvor de 2’er i gruppen og derfor stadig har den turnering som en prioritet. Men der er lidt tid til den skal genoptages.

AS Roma har det rigtigt godt på udebane i denne sæson. De har kun tabt 2 gange og den ene gang var til B.M. Gladbach i EL. Den anden gang til netop dagens hjemmehold Parma, men her havde Roma også en helt anden fokus og form. I dag er holdet fuldtalligt og fokuseret.

De er stærke på udebane. Selv Inter kunne ikke slå dem hjemme og måtte nøjes med 0-0. Så vi er ret sikre på, at AS Roma henter endnu en udesejr mod et noget ustabilt hjemmehold fra Parma.

Parma – AS Roma = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top