Nyhed

Torsdagens “Sikre” italienske Play Offs kamp…

Vi smutter lige ned til Italien, hvor man på 3. bedste niveau er i gang med at spille Play Offs om oprykning til Serie B. Man starter med disse kampe nu, da der er flere grupper på dette niveau.

Trapani – Potenza = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Trapani er normalt hjemmehørende i Serie B, men har i nogle sæsoner kæmpet med at komme til på det næstbedste niveau. Det ser nu ud til, at muligheden klart er til stede.

En god sæson ind til videre har bragt dem i denne gunstige situation, hvor de selv kan afgøre det. Men det gælder om at have dagen, for der er kun 1 kamp at afgøre tingene i. En lidt barks turneringsform.

Men Trapani er super gode hjemme og formen er også mere end godkendt. Kun 1 nederlag og en enkelt remis i deres seneste 15 kampe foran egne fans. Vi er ikke i tvivl om at der kommer endnu en i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Potenza har også gjort det godt i denne sæson, men er mere et Serie C mandskab, med den trup og den økonomi man har i dette lag. Men spillet afgøres på banen og her har alle en chance i disse play offs kampe.

Potenza er bare ikke så gode på udebane, men heller ikke pivringe, for så havde man ikke stået med denne mulighed i dag. Men vi vurderer at nu går den ikke længere og at de ryger ud af disse alt afgørende kampe.

Trapani – Potenza = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top