Sikre

Torsdagens “Sikre” italienske anbefaling…

Igen onsdag fik vi det forventede overskud fra vores samlede anbefalinger, men måtte dog ud i det 3 overtids minut i den schweiziske kamp før, at overskuddet var i hus denne aften.

Denne torsdags første anbefaling er hentet i den italienske pokalturnering Coppa Italia, som udgør dagens “Sikre” spil på BettingNews redaktion – og vi mener selv at det spil er givet godt ud til et godt odds.

Udinese – Perugia = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du stadig kan nå at hente den Store Bonus…

Udinese har ikke haft den bedste sæson og har i den grad været ustabile i Serie A. Men alt andet lige, så spiller de på et niveau højere end dagens gæster fra Perugia, som kun ligger i Serie B.

Hjemme på Dacia Arena er de alt andet lige bedst, selv om man kan undres ind i mellem. Men halvdelen er vundet og den anden halvdel er tabt. Der har været lidt mere at glæde sig over på det sidste og den begyndende optur tager de med i denne kamp.

*

Perugia vandt godt nok deres seneste kamp over Carpi med hele 5-0. Men det var hjemme og det var i Serie B. Det var den første sejr i 9 kampe, hvor de 7 af dem er tabt. Så formen er generelt rigtig ringe.

På udebane er det på ingen måde bedre. Man vandt den første over oprykkerne fra Entella, men siden da er der ingen sejre kommet ind på kontoen på fremmed græs. Et par gange har man fedtet sig til en remis – men ikke engang den mulighed tror vi på i dag.

Udinese – Perugia = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du stadig kan nå at hente den Store Bonus…

To Top