Nyhed

Torsdagens “Sikre” italienske anbefaling…

Vi befinder os stadig i midtugen og selv om der har været en del turneringskampe at vælge imellem, har vi kun fundet et par stykker frem til i dag, som vi også elv spiller på.

Spal – Sassuolo = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

Spal fra den bedste række i Italien Serie A, har fået et hæderligt udlæg i denne sæson når man ser isoleret set på hjemmebane kampene. På udebane bliver det sikkert en gentagelse af tidligere sæsoner, hvor de også har haft det svært på fremmed græs.

Hjemme har de til gengæld slået både Parma og Atalanta, så her kender de deres besøgelsestid og lukkede ingen mål ind i disse opgør. Så hjemme kan vi regne med Spal og det vælger vi også at gøre i dette opgør på dette tidspunkt.

*

Sassuolo har ikke helt fået det til at svinge, men er dog heller ikke faldet igennem. Senest hentede de et lille nederlag hos Juventus på 1-2 og det må siges at være godkendt. De har dog svært ved at score på udebane, hvor de til gengæld hjemme foran egne fans, har fået gang i målmaskinen.

Men i dag er det ude og vi ser ikke en sejr til gæsterne i dette opgør, men i italiensk fodbold er remis aldrig langt væk – derfor en gardering for dette udfald.

Spal – Sassuolo = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

To Top