Nyhed

Torsdagens “Sikre” hollandske pokal kamp…

Det er et rimeligt tynd program der udbydes i dag, men vi er jo også ved at nærme os jul og flere ligaer er gået på held – men heldigvis ikke dem alle. Vi starter op med et spil fra KNVB Beker – den hollandske pokal turnering.

Feyenoord – Utrecht = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du slipper for NemID når du spiller online…

Feyenoord er her nået til 1/8 finalerne i den hollandske pokalturnering hvor de skal møde et formstærkt mandskab, fra samme række som de selv spiller i til dagligt Æresdivisionen.

Men Feyenoord er et godt hold og især hjemme på De Kuip i Rotterdam, hvor de kun har tabt et opgør i denne sæson.

De seneste 5 kampe der er spillet her mellem disse 2 hold, har hjemmeholdet Feyenoord taget alle 3 point. Det forventer vi også at de gør i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Utrecht er i god form i denne sæson og har fundet melodien. De er godt med fremme i Æresdivisionen, hvor de pt. indtager en 8. plads, som er lige udenfor de sjove pladser – så de er stadig godt med.

De mangler dog stadig lidt på udebane, før de kan blande sig med de bedste hold i rækken, for hjemme gør de det ganske habilt.

Men i dette knald eller fald opgør, er de på udebane mod et meget formstærkt og kompetent hjemmehold. Vi tror ikke at de får så meget som et enkelt point og en forlænget spilletid.

Feyenoord – Utrecht = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du slipper for NemID når du spiller online…

To Top