Nyhed

Torsdagens Sikre hollandske pokal anbefaling…

Den hollandske pokalturnering kaldes i daglig tale for KNVB Beker, men det skal man vist være hollænder for at synes om – si kalder det bare for den hollandske pokal. Her kommer et af bedste hold på besøg hos et godt hjemmehold og det skal nok blive tæt.

Heerenveen – Feyenoord = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID nå du spiller…

Heerenveen har haft en rigtig ærgerlig start på 2020, hvor der ikke har været meget succes at spore i de første kampe. De enkelte successer der har været er at finde i pokalen og ikke i Æresdivisionen, hvor det virkelig gælder.

Men pokalen er som sagt den hurtigste vej til Europa og det må Heerenveen så satse på. Men dagens modstander er ikke hvem som helst i Hollandsk sammenhæng og Heerenveen har ikke nogen særlig god historik mod gæsterne. Det er pokal så det er alt eller intet, men vi tror det bliver til intet.

*

Feyenoord er i rigtig god form i denne periode og er da også med helt fremme i den hollandske Æresdivision. Nederlag er ikke noget Feyenoord samler på og vi skal da også helt tilbage til den sidste EL kamp for, at finde et. Så Feyenoord er et hold på et højt niveau, der har holdt niveauet hen over jul og nytår.

De seneste 5 gange Feyenoord ha været på besøg i Heerenveen, er de 4 af kampene vundet og et enkelt er endt remis. Det må siges at være overbevisende. Og med tanke på den nuværende form hos de 2 mandskaber, er vi ikke i tvivl om hvilken vej udfaldet går indenfor ordinær spilletid.

Heerenveen – Feyenoord = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID nå du spiller…

To Top