Sikre

Torsdagens Sikre hollænder på BettingNews…

Vi starter op i den bedste hollandske række Æresdivisionen, hvor vi har fat i 2 mandskaber fra den øverste 1/3 af tabellen. Men selv om de ligger tæt på hinanden, mener vi at der er klasseforskel på de 2 mandskaber.

Sp. Rotterdam – Twente = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Sp. Rotterdam har stadig en forhåbning om, at ende i den bedste del af rækken, når den senere hen deles op i et slutspil og et nedrykningsspil. Sp. Rotterdam ligger kun et få placeringer fra den rigtige side, men en hel del point op. Så hvis ambitionen skal fastholdes, skal der point på tavlen.

Men det har knebet gevaldig på det seneste – især hjemme på eget græstæppe. Her er de seneste 3 kampe alle tabt og det har været til hold som ligger i den rigtige zone, som dagens gæster gør. Scoreren her er 5-10, så de har haft og har problemer de gode hold, som dagens gæster jo må siges at tilhører. En spinkel remis har vi dog givet dem en chance for.

*

Twente er et af de bedste mandskaber i Holland til at spille på fremmed græs. Kun 1 gang har de måtte tage busturen hjem med et nederlag. Det var hos Utrecht i oktober måned. Siden da har Twente vundet 4 kampe og spillet en remis på fremmed græs og en af sejrene var på udebane over Ajax.

Twente har desværre smidt nogle dumme point væk hist og her. Det er også derfor vi benytter os af muligheden for, at gardere os til et stadig fornuftigt odds. Dog er vi ret overbeviste om en sejr. Twente har scoret 14 mål i de seneste 5 udekampe, så mon ikke også at de vinder med et par stykker i dag.

Sp. Rotterdam – Twente = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top