Sikre

Torsdagens Sikre hollænder på BettingNews…

I Holland er man nået til den 33. runde ud af 34, så der er kun 2 skud i bøssen tilbage i sæsonen, hvis der er noget der skal ændres på. Både hjemme- og udehold har noget at spille for, hvor der både er ære og prestige – ud over de mange penge klubberne kan tjene.

Groningen – Alkmaar = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Groningen sikker til at ryge videre til den hollandske Conference League, hvor de spiller om en enkelt europæisk deltagelse. Kun teoretisk kan de blive indhentet, men har så en lidt bedre målscore. Så det virker ikke sandsynligt at de ikke kommer med videre. Groningen har dog haft en tung periode op til seneste kamp, hvor de vandt på udebane over FC Emmen, der er meget tæt på nedrykning.

Så det er en helt anden type modstander Groningen står overfor i dag og som jagter en mulighed for at ende i CLs kvalifikations spil. Der er 18 point op til dagens gæster på 3. pladsen i Æresdivisionen, så der er niveau forskel på disse 2 mandskaber der i dag spille på Euroborg, som Groningens hjemmebane kaldes for i daglig tale.

*

Alkmaar er i rigtig god form og ligger med kun 1 point efter PSV, som ligge som nr. 2 og indtager derfor den sidste af de 2 CL pladser i Holland. Ajax har for længst spillet sig til mesterskabet og til CLs gruppespil. Alkmaar er i glimrende form og kun et udebane nederlag til Ajax og Vitesse, skæmmer den ellers gode periode Alkmaar har haft i marts og april. Faktisk er det kun de 2 eneste udebane kampe som Alkmaar har tabt i denne sæson

Så Alkmaar er ikke de bedste gæster at få på besøg hos de fleste hold i den hollandske Æresdivision og vi tror det samme er tilfældet i dagens opgør. Vi skal helt tilbage til 2016 for at finde den seneste sejr til hjemmeholdet Groningen, med Alkmaar som gæster. Form og motivation spiller en stor rolle i dette opgør – ud over klasse forskellen.

Groningen – Alkmaar = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top