Nyhed

Torsdagens Sikre Gruppe kamp fra EM slutrunden…

Her kommer en af de formodede mere seværdige kampe, mellem 2 mandskaber med gode spillere. Ja der er niveau forskel, men den vil ikke være udpræget og dermed grobund for en god kamp.

Tyskland (U21) – Serbien (U21) = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus som Ny kunde…

Tyskland (U21) gjorde kort process med det danske mandskab i det første af de 3 gruppeopgør. Sejren var helt iorden, da det danske mandskab ikke rigtigt turde ag tage de nødvendige chancer – før det var for sent.

Tyskerne har fundet sammen og deres spillemønster er på plads. Det er ikke mange fejl de laver og de er hurtigt på plads, når de mister bolden. Selvom det ikke er A-truppen, så er det stadig et rigtigt godt hold – der vil vinde dette opgør.

*

Serbien (U21) tabte deres første kamp mod Østrig , så skal de håbe på videre arrangement, skal de vinde dette opgør og efterfølgende over Danmark. Det tror vi bare ikke på vil ske.

Jo Serbien spillede individuelt godt og har faktisk rigtigt mange spillere, som vi vil høre om i fremtiden som klubspillere. Men som samlet U21 landshold, virkede de meget ubalancerede.

Vi føler at Serbien allerede er bagud mentalt fra start, da de godt ved at det her bliver svært. Vi tror endda at tyskerne vil få det nemmere mod Serbien, da de laver flere fejl som hold, end Danmark gør.

Tyskland (U21) – Serbien (U21) = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus som Ny kunde…

To Top