Nyhed

Torsdagens “Sikre” franske start på BettingNews…

Vi er dykket lidt dybt i dag og hoppet ned i den franske række National, som kun er det 3. bedste niveau i landet. Men vi føler os dog alligevel på siker grund, da det er en række vi har fokus på og holder øje med.

Bourg-Peronnas – Laval = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning når du better…

Bourg-Peronnas kæmper en brag kamp for at holde sig over stregen i den 3. bedste franske liga National. Det går bedre end længe, hvor man gik fra nederlag til nederlag. I deres seneste 6 liga kampe har de kun tabt et opgør og vundet 3. Så formen er på vej op.

De tabte til dagens gæster på udebane i det første opgør i sæsonen mellem disse 2 hold med 0-1, men normalt plejer de faktisk at have styr på Laval. Vi tror på et meget jævnbyrdigt opgør og findes der en vinder tror vi på hjemmeholdet.

*

Laval lagde ud med brask og bram, men er sunket noget sammen i den senere periode, efter at have toppet ligaen. Men den udebane styrke de viste i starten af sæsonen, er som pist væk.

Kun 1 point i de seneste 4 udekampe er slet ikke nok, hvis man vil være med i det sjove selskab og hjemme har man kun vundet 1 ud af 3 kampe. Så formen er bestemt dalende og den er ikke vokset til i dag.

Bourg-Peronnas – Laval = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning når du better…

To Top