Nyhed

Torsdagens “Sikre” franske anbefaling…

Et enkelt opgør kan det blive til denne torsdag, hvor det er 3. niveau i den franke fodboldturnering “National”, der lægger kamp til dagens “Sikre” anbefaling fra BettingNews redaktion.

Le Mans – Tours = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og bonusser…

Le Mans er dumpet ned på 3. bedste niveau for nogle sæsoner siden og har det stramt med at komme tilbage i Ligue 2, hvor der trods alt er noget mere prestige i at spille.

Det handler både om økonomi og mandskab og til denne sæson har de ikke formået at tiltrække nogle kvalitative spillere, der løfte holdet. Så Le Mans fortsætter hvor de slap i sidste sæson – sejre hist og her og en masse gang remis’er.

De vil gerne skabe kampene og spiller frisk til, men det har også en pris i den anden ende, hvor de lukker alt for mange mål ind. I dag møder de et mere erfarent hold, der er vant til at spille et niveau højere.

*

Tours røg efter sidste sæson ned i sølet og spiller nu kun på 3. bedste niveau. Der v ar en masse skader og en masse trænerbøvl og da man endelig fik løst de problemer, var det allerede forsent.

Tours skal nok vende tilbage og de har da også vist, at de er på vej. De har solgt deres topscorer fra sidste sæson og har ikke fundet en erstatning. Det er så også deres problem, da de ikke scorer nok mål.

Til gengæld fejler deres defensiv ikke noget, med kun 2 mål imod sig efter 5 kampe. Vi tror de igen viser deres erfarne defensiv frem og holder Le Mans fra at score. Om de selv scorer er svært at spå om, men vi tror at Tours henter mindst det ene point med hjem.

Le Mans – Tours = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og bonusser…

To Top